...

#H!

#KERNWAARDEN

Reviva Groep neemt verantwoordelijkheid voor het creëren van het eigen succes, heeft het lef om zichzelf en anderen uit te dagen en treedt buiten de gebaande paden. Door te innoveren creëren we waarde voor de klant en voor Reviva Groep. Ons succes wordt afgemeten aan één criterium: klanttevredenheid

MISSIE EN VISIE

Reviva Groep levert de beste klantervaring bij dienstverlening op afstand aan onze klanten in binnen- en buitenland.Wij maken klanttevredenheid met de meest recente technologie voor iedere klant die eindklanten direct de beste aankoopervaring wil bieden en een korte time-to-market eist. Wij zijn uniek in onze dienstverlening en transparant naar klanten en medewerkers. Reviva Groep innoveert voortdurend in nieuwe oplossingen om voorop te blijven lopen in de markt. Met alle diensten samengebracht onder één dak kunnen wij met onze innovaties en als regisseur van de customer journey iedere dag de beste klanttevredenheid realiseren. Wij zorgen bij iedere klant voor de hoogste klanttevredenheid, hoogste conversie, kostenbeheersing en maximale fraude-en risicopreventie.

Reviva Groep is de meest begeerlijke technologie partij in de wereld die in alle onderdelen van iedere denkbare customer journey verrassende producten en diensten levert die wereldwijd haar klanten tot de beste in zijn categorie maakt.

In 2014 is de Lean and Green Star uitgereikt aan Reviva Groep op basis van de door Online Pakket Dienst daadwerkelijk gerealiseerde CO2-reductie. Door het rijden met een modern, zuinig wagenpark, toezien op de juiste bandenspanning en door het optimaliseren van de beladingsgraad is de doelstelling van 20% minder CO2 in minder dan vijf jaar al behaald.

Reviva Groep steunt Buddies dat ernstig zieke mensen voorziet van professionele begeleiding. Dit gebeurt door hiervoor speciaal opgeleide en gecertificeerde ‘buddies’. Ieder jaar op de vrijdag na Hemelvaart organiseert Buddies de Tussen Hemel en Aarde dag, op deze dag kun je voelen hoe het is om te zweven tussen Hemel en Aarde. Een onvergetelijke dag om Buddies.nu te ondersteunen.

Kom je langs?

In de periode van 20 januari tot eind oktober 2017 wordt er gewerkt aan de wegen rondom het Reviva kantoor. Verkeer van en naar bedrijvenpark De Brand wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid. 

De Tweeling 18
5215 MC
's Hertogenbosch
Nederland

Receptie Reviva
info@reviva.nl
073-6422222

Klantenservice OPD
0900-7386873

Stuur ons een bericht