IT’S ALL ABOUT HAPPY, PAYING CUSTOMERS!

...

DE BESTE CUSTOMER JOURNEY?

Dat doe je er niet even bij.


INNOVATIONS
TECHNOLOGY
LAST-MILE
CUSTOMEREXPERIENCE

De Optimale

Customer Journey

Bij Reviva werken we dag in dag uit aan de beste customer journey voor jouw klanten. Onze innovaties leiden steeds weer tot klantvriendelijke verbeteringen in de dienstverlening. Jarenlange ervaring en een ontzettend leuk team van medewerkers zorgen dagelijks voor jouw optimale customer journey. Met Mind-Blowing Innovations, Kick-ass Technology en een Excellent Last-Mile, creëren we steeds weer een verbluffende customer experience! 

#CREATE!

De optimale customer journey is voor iedere klant anders. Door ons eigen business model aan te vallen, innoveren we continu onze producten en diensten. Met innovaties creëren we steeds weer de beste customer journey. 

Innovations

Bij Reviva gaan we elke dag aan de slag om het verschil te maken voor al onze huidige en toekomstige klanten. Verbeteren van de huidige customer journey voor jou en jouw klanten is onze basis om te innoveren. Een constante innovatiecyclus die altijd streeft naar de nieuwe norm in de markt en de beste customer experience voor een winkelervaring op afstand

  • # Augmented Reality
  • # Personalized Video
  • # ROMS As a Service

LEES MEER

#TECH!

De afdeling Solutions en Integrations is het kloppend hart van jouw klanttevredenheid. Een ambitieuze groep specialisten die iedere dag weer de beste oplossingen voor jou en jouw klanten bedenkt, test en implementeert.

Technology

De ultieme customer journey is mogelijk dankzij onze ambitieuze, technische specialisten en innovaties. Wij vertrouwen al jarenlang op onze specialisten die dagelijks klaarstaan voor jouw klanten om het proces in goede banen te leiden en waar nodig te verbeteren. Het resultaat van alle ervaring is de klanttevredenheid die onze opdrachtgevers iedere dag weer ervaren. 

  • # Enterprise E-commerce Platform
  • # Integration
  • # Afspraak Maken Op De Site


LEES MEER

#LAST-MILE!

Reviva en de Online Pakket Dienst staan voor tevreden klanten, zeven dagen per week. We geven jouw klanten de controle over de customer journey. Vanaf de plaatsing van de bestelling, tot en met de overhandiging en aftersales.

Last-Mile

De customer journey stopt pas op het moment dat je klanten de bestelling met een glimlach in ontvangst nemen. Met nieuwe, creatieve innovaties en diensten zorgen we dagelijks voor zoveel mogelijk happy, paying customers voor alle klanten. Door de eigen Online Pakket Dienst bieden we de klantvriendelijkste customer journey voor al je huidige en potentiële klanten.

  • # Paperless Secure Delivery System (PSDS)
  • # 7 Dagen, 3 Tijdvakken
  • # Same Day Delivery
  • # Digital Identification


LEES MEER