...

MIND-BLOWING INNOVATIONS!

Omnichannel

E-commerce

De Omnichannel E-Commerce strategie laat de klant in control over zijn ideale customer journey. We geven je klanten alle mogelijkheden om via verschillende kanalen een bestelling te plaatsen, wijzigingen door te geven, vragen te stellen, te communiceren en de bestelling te overhandigen. Met onze innovaties zorgen we steeds weer voor de beste customer experience.

# Augmented Reality

# Personalized Video

# Reviva Order Management System

AUGMENTED REALITY

AR of Toegevoegde Realiteit (TR) creëert een persoonlijke digitale omgeving voor jouw klanten. Door het toevoegen van een extra dimensie in het gezichtsveld van je klanten wordt installeren van nieuwe producten of het opvragen van informatie een virtuele en leerzame gebruikerservaring. Geen gezeur meer met handleidingen, een kostenreductie doordat je klanten geen callcenter meer hoeven te raadplegen. Van het installeren van nieuwe devices, het oplossen van problemen met huishoudelijke producten en nog veel meer. Met deze gepersonaliseerde 3D-omgeving creëren we een verbluffende klantervaring.

#VIDEO

Geen gewone video, maar Personalized Video! We gaan een stap verder in de communicatie met jouw klanten. Door het sturen van een gepersonaliseerde videoboodschap vergroten we de customer experience van iedere klant.

Personalized Video

Met de beschikbare data zoals klant-, product, order en bezorggegevens creëren we een persoonlijke boodschap. Een boodschap die je klanten persoonlijk informeert en de customer experience vergroot. In te zetten voor je huidige klanten om het proces te begeleiden, maar ook om potentiële klanten op een persoonlijk manier te benaderen met een direct marketing campagne. We kunnen Personalized Video het beste uitleggen met een video. Klik op de onderstaande link om deze te bekijken.
 

LEES MEER

#ROMS

Reviva Groep levert met ROMS gebruiksklare oplossingen als een dienst vanuit onze secure cloud. Van de digitale koppeling tot en met de levering, alles wordt naar wens en op de behoeften van jouw klanten afgestemd.

ROMS

Het high end Order Management System van Reviva Groep strekt over de gehele keten van iedere denkbare zakelijke en consumentenlevering. Snel te integreren, zonder kapitaalintensieve investeringstrajecten en direct resultaat in de vorm van het beste servicelevel dat in de markt beschikbaar is. We zorgen voor transparantie in de resultaten. Alle Key Performance Indicators worden in iedere gewenste frequentie gerapporteerd.