...

EXCELLENT LAST-MILE!

Online Pakket Dienst

In 2007 opgericht om de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening te kunnen leveren waar je klanten om vragen. Met de eigen pakketdienst in ons bezit zetten we innovatieve en technologische ontwikkelingen snel om in toegevoegde waarde voor je klanten. Continue invloed en controle over het proces tot aan de afhandeling van de bestelling, inclusief retourorders en realtime wijzigingen doen we met de onderstaande diensten:

# Paperless Secure Delivery System

# Same Day Delivery

# 7 Dagen Per Week

# Digital Identification

#PSDS

Een complete contractafhandeling, inclusief identificatie, remboursbetaling, digitale ondertekening van het contract en handtekening voor ontvangst met PSDS. 

Paperless Secure Delivery System

Met PSDS kunnen je klanten de complete contractafhandeling aan de deur laten plaatsvinden. Of het nu gaat om een bestelling met identificatie, waaronder het bezorgen van reisdocumenten zoals paspoorten en identiteitskaarten, maar ook remboursbetalingen of een digitale handtekening voor ontvangst. Met PSDS zijn alle mogelijkheden aanwezig. Het identiteitsbewijs of paspoort wordt gecontroleerd op geldigheid en juistheid. Daarnaast kunnen we realtime wijzigingen in persoonsgegevens doorvoeren aan de deur. Hierdoor verhogen we de conversie en klanttevredenheid aanzienlijk. Voorkom fraude en borg de klanttevredenheid!

#NOW

Wachten tot morgen als je vandaag nog je bestelling in ontvangst kan nemen? Dezelfde dag de bestelling plaatsen, betalen en ontvangen. Gecombineerd met de kwaliteit en diensten die je van ons gewend bent. 

Same Day Delivery

Met Same Day Delivery gaan we een stap verder in het optimaliseren van de customer journey. Een snelle optie die je klanten kunnen kiezen als ze niet willen wachten op de bestelling. Plaats voor 14:00 je bestelling en geniet dezelfde dag nog van je nieuwe aankoop. Samen met de snelle levering ontvangen je klanten de diensten die de customer experience naar een hoger niveau tilt. In combinatie met de gepersonaliseerde communicatie is de klant altijd in het bezit van de meest klantvriendelijke levering in de markt. 

#EVERYDAY

Iedere dag van de week bestellen tot de middag en dezelfde dag nog in huis of elke dag dat het je klant beter uitkomt. We bezorgen ook standaard in het weekend en laten je klanten kiezen uit verschillende tijdsblokken.

7 Dagen Per Week

Iedere dag van de week moeten klanten in staat zijn om een bestelling in ontvangst te nemen. De zondag mag niet ontbreken en een levering in de avonduren allerminst. Op zaterdag en zondag bieden we je klanten twee tijdsblokken aan en doordeweeks vergoten we dit zelfs naar drie tijdsblokken. Daarbij geven we je klanten de keuze om de bestelling af te laten leveren bij een afhaallocatie in de buurt. Je klanten bepalen waar en wanneer ze hun bestelling laten bezorgen of ophalen, de ultieme customer experience. 

#SAFE

Het thuisbezorgen van reisdocumenten, rijbewijzen en digitale tokens met OPD. Persoonsidentificaties aan de deur met PSDS voor een veilige en betrouwbare uitlevering, inclusief registratie.

Digital Identification

Om een digitaal identificatiemiddel op het hoogst betrouwbaarheidsniveau aan een burger te kunnen verstrekken, dient een face-to-face identificatie te worden uitgevoerd. We bieden hiervoor de ideale oplossing. Niet alleen wordt je klant door onze koerier in persoon geïdentificeerd, ook wordt het gebruikte legitimatiebewijs gecontroleerd op geldigheid en juistheid. Na een succesvolle identificatie, kunnen we tevens de uitreiking van het middel faciliteren. Of het nu gaat om fysieke of digitale tokens, reisdocumenten zoals paspoorten en identiteitskaarten of rijbewijzen, voor ieder authenticatiemiddel voeren wij de gewenste persoonsverificatie uit.