...

EXCELLENT LAST-MILE!

Online Pakket Dienst

In 2007 opgericht om de kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening te kunnen leveren waar je klanten om vragen. Met de eigen pakketdienst in ons bezit zetten we innovatieve en technologische ontwikkelingen snel om in toegevoegde waarde voor je klanten. Continue invloed en controle over het proces tot aan de afhandeling van de bestelling, inclusief retourorders en realtime wijzigingen doen we met de onderstaande diensten:

# Paperless Secure Delivery System

# Same Day Delivery

# 7 Dagen Per Week

# Digital Identification

#PSDS

Een complete contractafhandeling en digitale identificatie aan de deur. Een complete contractafhandeling inclusief identificatie, remboursbetaling en digitale ondertekening van het contract en ontvangst met PSDS. 

Paperless Secure Delivery System

Met PSDS kunnen je klanten de complete contractafhandeling aan de deur laten plaatsvinden. Of het nu gaat om een bestelling met identificatie, remboursbetaling of een digitale handtekening voor ontvangst, met PSDS zijn alle mogelijkheden aanwezig. Daarnaast kunnen we realtime wijzigingen in persoonsgegevens doorvoeren aan de deur, waardoor we de conversie en klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Het identiteitsbewijs of paspoort wordt gecontroleerd op wit, uv- en infrarood licht op eerste en tweedelijns echtheidskenmerken. Voorkom fraude en teleurstellingen aan de deur met ons betrouwbaar bezorgsysteem.

#NOW

Wachten tot morgen als je vandaag nog je bestelling in ontvangst kan nemen? Dezelfde dag de bestelling plaatsen, betalen en ontvangen. Gecombineerd met de kwaliteit en diensten die je van ons gewend bent. 

Same Day Delivery

Met Same Day Delivery gaan we een stap verder in het optimaliseren van de customer journey. Een snelle optie die je klanten kunnen kiezen als ze niet willen wachten op de bestelling. Plaats voor 12:00 je bestelling en geniet dezelfde dag nog van je nieuwe aankoop. Samen met de snelle levering ontvangen je klanten de diensten die de customer experience naar een hoger niveau tilt. In combinatie met de gepersonaliseerde communicatie is de klant altijd in het bezit van de meest klantvriendelijke levering in de markt. 

#EVERYDAY

Iedere dag van de week bestellen tot de middag en dezelfde dag nog in huis of elke dag dat het je klant beter uitkomt. We bezorgen ook standaard in het weekend en laten je klanten kiezen uit verschillende tijdsblokken.

7 Dagen Per Week

Iedere dag van de week moeten klanten in staat zijn om een bestelling in ontvangst te nemen. De zondag mag niet ontbreken en een levering in de avonduren allerminst. Op zaterdag en zondag bieden we je klanten twee tijdsblokken aan en doordeweeks vergoten we dit zelfs naar drie tijdsblokken. Daarbij geven we je klanten de keuze om de bestelling af te laten leveren bij een afhaallocatie in de buurt. Je klanten bepalen waar en wanneer ze hun bestelling laten bezorgen of ophalen, de ultieme customer experience. 

#SAFE

 Persoonsidentificaties aan de deur in het kader van een gedegen fraude- en risicopreventie. OPD is met PSDS in staat om een persoonsidentificatie ten behoeve van een authenticatie op Stork level 4 uit te voeren.

Digital Identification

Om een digitaal identificatiemiddel op het hoogste betrouwbaarheidsniveau (ook bekend als STORK level 4) aan een persoon te kunnen verstrekken, dient een face-to-face identificatie plaats te vinden. We bieden hiervoor de ideale oplossing. Niet alleen wordt je klant door onze medewerker in persoon geïdentificeerd, ook wordt het gebruikte legitimatiebewijs gecontroleerd op echtheidskenmerken en validiteit. Na een succesvolle identificatie, kunnen we ook voor de uitreiking van het middel faciliteren. Of het nu gaat om fysieke of digitale tokens, voor elk authenticatiemiddel op het hoogste betrouwbaarheidsniveau kunnen wij de persoonsverificatie doen.