PERSONAL VIDEO

PERSONAL VIDEO

Personal Video van Reviva zorgt voor een persoonlijke video die op iedere klant en op iedere behoefte aansluit. Je wilt de juiste boodschap op het juiste moment op een persoonlijke en interactieve manier communiceren naar je klant. Als je in de klantreis écht wil verrassen dan gebruik je Personal Video. Video, maar dan super relevant voor de klant, omdat hij op maat is gemaakt met gegevens over de klant. Personal Video is niet alleen een achternaam in beeld zetten, maar juist op basis van de klantdata de gehele video individueel opbouwen rondom een aankoop, een service of zelfs after-sales topics. Door Personal Video creëren we de optimale customer journey die bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.

Dit doen we met hoge kwaliteit content die we afstemmen op de behoefte van jouw klant. Met zowel gepersonaliseerde- voice-over, tekst als gepersonaliseerde scènes en audio content. We voldoen aan de hoogste standaarden voor databeveiliging en dataverwerking. Dit omdat je geen risico neemt met de persoonlijke gegevens van je klanten. Personal Video kan je gebruiken om klanten in iedere fase in de klantreis een relevante boodschap te brengen. Personalisatie zorgt ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en de boodschap aanzienlijk beter overkomt. We helpen je graag om jouw klanten van relevante gepersonaliseerde video’s te voorzien.

Samen met jou maken we een storyboard en worden de verschillende scenes gebaseerd op jouw doelstellingen en de beschikbare klantdata uit jouw systemen. Dit maakt de video persoonlijk en herkenbaar voor je klanten. Vervolgens wordt de timing bepaald en wordt onderzocht welke communicatiemiddelen het beste ingezet kunnen worden, zoals e-mail, sms, Whatsapp of Social Media. En als laatste wordt de wijze van rapporteren afgestemd op jouw behoefte zodat je kunt analyseren en samen met ons eventuele verbeteringen kunt doorvoeren.

Personal Video is zeer kostenefficiënt te integreren in iedere klantreis dankzij onze flexibele aanpak.

Als je wilt weten hoe jij jouw customer journey perfectioneert door het inzetten van Personal Video, maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.