...

KICK-ASS TECHNOLOGY!

Technology

Toegevoegde waarde bieden door een korte time to market en efficiënte plug and play oplossingen. We leveren met ons platform de beste customer journey van shop-to-drop. Iedere dag zorgen we weer voor de beste customer experience en werken we aan de verhoging van de conversie. Met ons state of the art en uitstekend beveiligde datacenters zorgen we voor de hoogste klanttevredenheid bij jouw klanten. Met onze .Net developers gaan we iedere uitdaging aan en zorgen we dat de wensen en behoeften worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een standaard dienst of een op maat gemaakte oplossing, iedere uitdaging zetten we om in happy, paying customers.

# Enterprise E-commerce Platform

# Integration

# Afspraak Maken Op De Site

#GROW

Een plug and play platform voor de beste customer journey met de kortste time to market. Een winkelomgeving met de ultieme customer experience vanaf het plaatsen van de bestelling tot het ontvangen van de bestelling. 

Enterprise E-commerce Platform

Met ons state of the art platform en steeds sterk veranderende ontwikkelingen in het e-commerce landschap, hebben we het Enterprise E-commerce Platform ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring in de telecombranche hebben we een uitgebreid pakket aan diensten toegevoegd. Al deze diensten bij elkaar bieden je klanten de ultieme customer journey voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Door de eenvoudige plug and play oplossing is het mogelijk om met een korte time to market je klanten de beste online winkelervaring te bieden.

#CONNECT

Door de korte sprints in staat om snel, efficiënt en naadloos te integreren met ieder systeem. Snel beschikken over de beste customer journey om je klanten gebruik te laten maken van onze technologische innovaties.

Integration

Om snel gebruik te kunnen maken van onze systemen en diensten bieden we een eenvoudig te integreren plug and play oplossing. Door de integratie te starten vanuit jouw behoeften en wensen kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden. Je krijgt een eigen procesmanager toegewezen die ervoor zorgt dat de integratie snel en efficiënt verloopt. Na de kick-off kunnen je klanten gebruik maken van de beste customer journey beschikbaar.

#AMODS

Een Afspraak Maken Op De Site waarbij je klanten bepalen waar en wanneer geleverd wordt. Een afspraak maken, wijzigen en de status controleren, je klanten hebben met AMODS de controle over de customer journey. 

Afspraak Maken

Door je klanten de controle te geven over hun eigen customer journey blijft de controle over iedere stap in het proces bij de juiste partij. De klant houdt zich bezig met het inrichten van zijn ideale customer journey, wij houden ons bezig met het regisseren van deze journey en jij richt je op de core business van je bedrijf. Met AMODS geven we je klanten de mogelijkheid om de afspraak te plannen, wijzigen en te controleren. Eenvoudig te gebruiken en op ieder moment van de dag beschikbaar.