Diensten module || Augmented reality 2018-02-16T16:14:10+00:00

AUGMENTED
REALITY

Augmented Reality creëert een persoonlijke digitale 3D-omgeving voor jouw klanten. Door het toevoegen van een virtuele dimensie in het gezichtsveld van jouw klanten wordt het installeren van nieuwe producten kinderspel en kan perfect ingespeeld worden op informatiebehoefte door een ultiem leerzame gebruikerservaring. Geen gedoe meer met handleidingen, maar een directe kostenreductie doordat je klanten geen servicedesk meer hoeven te raadplegen. Van het installeren van nieuwe devices, het oplossen van problemen met huishoudelijke producten en nog veel meer. Met onze gepersonaliseerde 4D-omgeving creëer jij een verbluffende klantervaring.

WAT IS AUGMENTED REALITY (AR)?

Augmented Reality (AR), ook wel ‘Mixed Reality’ genoemd, verrijkt de werkelijke wereld met virtuele toevoeging. Je kunt dus interacteren met beide werelden waardoor de toepassingsmogelijkheden ongelimiteerd zijn! Eén van de meest bekende Augmented Reality voorbeelden is de razend populaire smartphone game Pokémon Go.

VERSCHIL MET VIRTUAL REALITY (VR)?

VR is een gesimuleerde omgeving waarmee je door middel van een headset volledig wordt afgesloten van de reële buitenwereld. Er is dus geen contact met je directe omgeving en de visuele mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Doordat de toepassingsmogelijkheden je beperken tot ruimte waarin je je bevindt, kan VR niet geaccepteerd worden in het sociale leven en zal het altijd een meer amusement-gehalte hebben.

DE VOORDELEN VAN AUGMENTED REALITY.

AR biedt de oplossing om je producten en diensten in 3D tot leven te brengen en voegt zo een extra service aspect toe aan de klantreis. Je creëert voor iedere klant een exclusieve en gepersonaliseerde gebruikservaring. De klanten zien met eigen ogen hoe iets er uit komt te zien of hoe sommige producten of diensten in het dagelijks gebruik werken. Zo maken je klanten betere beslissingen met een hogere klanttevredenheid tot gevolg.

Op het gebied van klanttevredenheid levert Augmented Reality veel voordelen. Met AR kun je namelijk virtueel om producten heen lopen en bekijken hoe deze producten er in 3D uitzien in jouw eigen omgeving. Ook kun je klantvragen beantwoorden en service verlenen in 3D. Wil je bijvoorbeeld een klant visueel begeleiden, dan projecteert AR extra virtuele informatie  in de omgeving van je klant. Daarmee help jij je klanten zeer effectief.

Wil je meer weten over hoe jij met Augmented Reality (AR) de klanttevredenheid structureel verbetert, ga dan samen met ons aan de slag voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

NEEM CONTACT OP

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT