Het Fundament 2018-05-28T09:47:34+00:00

HET
FUNDAMENT.

HET FUNDAMENT.

HET FUNDAMENT.

OMNI SHOP

De Omni-Channel oplossing waarin alle klant-, product-, voorraad-, order- en workflow informatie uit je kassasystemen, ERP-systemen, PIM-systemen, WMS, aanleverende leveranciers, marktplaatsen en externe informatieleveranciers bij elkaar worden gebracht in één platform. De informatie wordt verrijkt gepresenteerd op al je kanalen, systemen en devices. Omni Shop maakt dit mogelijk door alle systemen eenvoudig aan te sluiten op één platform, als een soort stekkerdoos. Waarbij het Reviva Omni-Platform voor flexibele ‘stekkers’ zorgt en daarmee voor een laagdrempelige Omni-Channel oplossing.

Met Onmi Shop van Reviva heb je direct een volledig geïntegreerde Omni-Channel oplossing waarmee je onbeperkt formules, brands en systemen kunt bedienen. De ideale Omni-oplossing vereist een integrale benadering die gebruik maakt van de bestaande diversiteit van je systemen en oplossingen. En alle gewenste functionaliteiten biedt die nu missen in het bestaande landschap, zoals bijvoorbeeld Tablet Assisted Sales of een realtime en geïntegreerd inzicht in alle voorraden over alle kanalen. Een oplossing die je bestaande deeloplossingen naadloos integreert met je e-Commerce omgeving. Of die nu is ontwikkeld op Magento, Hybris, Intershop of een eigen ontwikkelde omgeving.

NEEM CONTACT OP

ORDER MANAGEMENT SYSTEEM

Reviva biedt met haar eigen ERP systeem een op de klantreis afgestemd fundament wat de regie voert over iedere stap in het proces maar ook de customer life-cycle nadat een klant een transactie heeft afgerond. Met het Reviva Order Management System worden alle logistieke, financiële en administratieve gegevens ondergebracht in één overzichtelijk systeem die alle aspecten van de customer journey bestuurt. Van de betalingen of identiteitscontroles met iDin, communicatie met de klant tot het aansturen van logistieke of externe services. Het Reviva Order Management System is met haar transparante API’s makkelijk te integreren in iedere business.

Robuustheid en data betrouwbaarheid staan voorop. Reviva is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, en garandeert met haar redundant infrastructuur de hoogste uptime en SLA’s.

ARMOR IT SECURITY

De meeste ondernemers staan er niet dagelijks bij stil: Hackers. Hoeveel schade kan een Hacker bij uw onderneming aanrichten? Digitale criminaliteit is eenvoudig te voorkomen door alle bestaande kwetsbaarheden in uw bestaande hard- en software doorlopend te onderzoeken. Cybercriminelen stelen gegevens door bestaande kwetsbaarheden te misbruiken.

Alle hard- en software bevat kwetsbaarheden. Het is voor cybercriminelen een koud kunstje om deze ‘gaten’ te gebruiken om systemen binnen te dringen en gegevens te stelen of te saboteren. De gevolgen zijn fors. De nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft de mogelijkheid om hoge boetes op te leggen: tot 20 miljoen euro of 4% van de jaarlijkse omzet.

Hardware gebruik je waarschijnlijk al een tijd. Hoe weet je dat je vertrouwde hardware veilig is? Voorkom misbruik van kwetsbaarheden in je hard- en software. Zorg dat je niet ongewild open poorten in je routers, switches, web-servers, webservices en websites laat misbruiken.

Armor IT Security scant iedere dag op nieuwe kwetsbaarheden en voorkomt nare verrassingen!

We controleren op meer dan 100.000 exploits in je bestaande hard- en software.

  • Automatisch scans plannen.

  • Maandelijks opzegbaar.

  • Eenvoudig online aanmelden en direct scannen op kwetsbaarheden!

  • Binnen 60 minuten een rapportage.

  • 24/7 support om kwetsbaarheden te dichten.

GRATIS SCAN

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT