ONLINE IDENTIFICATIE

iDIN idententiteitdienstverlener

ONLINE IDENTIFICATIE MET iDIN

ONLINE IDENTIFICATIE MET iDIN

Met iDIN kunnen consumenten eenvoudig en makkelijk online gegevens delen en kunnen ondernemingen betrouwbaar en klantvriendelijk consumenten online identificeren. Met hetzelfde gemak zoals klanten geld overmaken met iDeal kunnen consumenten vertrouwd online gegevens als NAW, geboortedatum, geslacht en contactgegevens delen.

Per 1 augustus 2018 is Reviva geaccrediteerd om als certificaathouder in de rol van Digital Identity Payment Service Provider (DISP) voor iDIN op te treden. Hiermee is Reviva de vierde DISP certificaathouder die de diensten van iDIN mag aanbieden aan ondernemingen. Met de rol als DISP voor iDIN treedt Reviva op als identiteitdienstverlener voor haar klanten. Reviva biedt de mogelijkheid om de iDIN diensten aan te bieden in combinatie met het bestaande portfolio van logistieke dienstverlening. Reviva zorgt voor integratie van de iDIN diensten in de gehele keten van jouw klantreis: van de website tot en met de last-mile.

Wil je meer weten over wat Reviva met haar identiteitsdiensten kan betekenen in jouw klantreis? Neem dan contact met ons op!

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.