Managen van de klantverwachting 2018-05-28T10:49:11+00:00

MANAGEN

VAN DE KLANTVERWACHTING.

MANAGEN VAN DE

KLANTVERWACHTING.

MANAGEN
VAN DE KLANT
VERWACHTINGEN.

PERSONAL VIDEO

Personal Video van Reviva zorgt voor een persoonlijke video die op iedere klant en op iedere behoefte aansluit. Je wilt de juiste boodschap op het juiste moment op een persoonlijke en interactieve manier communiceren naar je klant. Als je in de klantreis écht wil verrassen dan gebruik je Personal Video. Video, maar dan super relevant voor de klant omdat hij op maat is gemaakt met gegevens over de klant. Personal Video is niet alleen een achternaam in beeld zetten maar juist op basis van de klantdata de hele video individueel opbouwen rondom een aankoop, een service of zelfs after-sales topics.

Dit doen we met hoge kwaliteit content die we afstemmen op de behoefte van jouw klant. Met zowel gepersonaliseerde- voice-over, tekst als gepersonaliseerde scènes en audio content. We voldoen aan de hoogste standaarden voor databeveiliging en dataverwerking omdat je geen risico neemt met de persoonlijke gegevens van je klanten.

Personal Video kan je gebruiken om klanten in iedere fase in de klantreis een relevante boodschap te brengen. Personalisatie zorgt ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en de boodschap beter overkomt. We helpen je graag om jouw klanten van relevante gepersonaliseerde video’s te voorzien.

We maken een personal-video plan op basis van je klantdata en je doelstellingen en creëren samen unieke, persoonlijke video’s waar je klanten zich direct in herkennen. Personal Video is kosten efficiënt te integreren in iedere klantreis dankzij onze flexibele aanpak: van excelsheet tot realtime API.

0%
van de consumenten geeft aan dat ze liever een video zien om een product te leren kennen
0x
effectiever in het betrekken van mensen dan statische content zoals bijvoorbeeld mail met tekst
0%
van de klanten kijkt langer naar een gepersonaliseerde video, dan naar een niet gepersonaliseerde video
MEER INFO

ONLINE AFSPRAAKMODULE

Met onze Online Afspraakmodule bepaalt de klant zélf wanneer hij een dienst wil afnemen. Levering van een bestelling, of het maken van een hypotheekgesprek of het boeken van een tafel in een restaurant? De Online Afspraakmodule geeft de klant de regie om afspraken te maken, te wijzigen of zelfs afleveradressen te controleren en/of te wijzigen. Nooit meer ontevreden klanten omdat niet alleen vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn maar juist een heldere verwachting van de klant en het gevoel dat hij leidend is.

Ontdek wat een verschil je kunt maken in de klantreis met de Online Afspraakmodule en laat ons meedenken met jouw klantreis. Neem vandaag nog contact met ons op!

NEEM CONTACT OP
Online-Afspraakmodule

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT