Diensten module || Order management systeem (ROMS) 2018-02-16T14:52:50+00:00

ORDER MANAGEMENT SYSTEEM

Klanten eisen de beste klantervaring gedurende het gehele online aankoopproces en de Last Mile. E-commerce diensten verlenen aan consumenten vraagt specifieke kennis en een gespecialiseerd aanbod aan automatiseringsoplossingen. Reviva levert een plug and play totaaloplossing aan ondernemingen die consumenten direct de beste aankoopervaring willen bieden en een korte time to market eisen, dat is het Order Management System van Reviva.

Reviva biedt met haar eigen Order Management System een compleet gebruiksklaar distributiesysteem, wat door de gehele keten loopt en voorziet in de beste klantreis.

Met het Reviva Order Management System worden alle logistieke, financiële en administratieve gegevens ondergebracht in één overzichtelijk systeem die alle aspecten van de customer journey bestuurt. Van de betalingen of identiteitscontroles met iDin, gepersonaliseerde communicatie met de klant tot het aansturen van logistieke of externe services. Het Reviva Order Management System is met haar transparante API’s gemakkelijk te integreren in iedere business. Robuustheid en data betrouwbaarheid staan voorop. Reviva is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, en garandeert met haar redundante infrastructuur de hoogste uptime en SLA’s.

NEEM CONTACT OP

Meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van de beste customer journey en de hoogste conversie door Reviva is samengebracht in ons high end Order Management System wat al jarenlang ingezet wordt voor spraakmakende nationale en internationale klanten in de telecom markt. Reviva levert met haar Order Management Systeem gebruiksklare oplossingen als dienst, van de digitale koppeling met je klant tot en met de levering aan de deur van de consument. Alles wordt naar wens op de klantbehoefte afgestemd.

  • Snel te integreren;

  • Geen kapitaalintensieve investeringstrajecten;

  • Geen integratiekosten en geen tijdverlies!

  • Beste servicelevel dat in de markt beschikbaar is;

  • Zonder extra investerings en automatiseringskosten.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over wat het Reviva Order Management System voor jouw kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT