OVER ONS

MISSIE EN VISIE

Reviva levert de beste klantervaring bij dienstverlening op afstand aan onze klanten in binnen- en buitenland. Wij maken klanttevredenheid met de meest recente technologie voor iedere klant die eindklanten direct de beste aankoopervaring wil bieden en een korte time-to-market eist. Wij zijn uniek in onze dienstverlening en transparant naar klanten en medewerkers. Reviva innoveert voortdurend in nieuwe oplossingen om voorop te blijven lopen in de markt. Met alle diensten samengebracht onder één dak kunnen wij met onze innovaties en als regisseur van de customer journey iedere dag de beste klanttevredenheid realiseren. Wij zorgen bij iedere klant voor de hoogste klanttevredenheid, hoogste conversie, kostenbeheersing en maximale fraude-en risicopreventie.

Reviva is de meest begeerlijke technologie partij in de wereld die in alle onderdelen van iedere denkbare customer journey verrassende producten en diensten levert die wereldwijd haar klanten tot de beste in zijn categorie maakt.

KERNWAARDEN

Reviva neemt verantwoordelijkheid voor het creëren van het eigen succes, heeft het lef om zichzelf en anderen uit te dagen en treedt buiten de gebaande paden. Door te innoveren creëren we waarde voor de klant en voor Reviva. Ons succes wordt afgemeten aan één criterium: klanttevredenheid!

Reviva Groep steunt Buddies dat ernstig zieke mensen voorziet van professionele begeleiding.

WIJ ZIJN AVG PROOF

U wilt de zekerheid dat er zorgvuldig met de gegevens van uw medewerkers wordt omgegaan. Reviva is sinds 2012 ISO 27001 gecertificeerd. Deze norm zorgt ervoor dat wij als organisatie voldoende organisatorische- en technische maatregelen nemen afgestemd op de risico’s binnen informatiebeveiliging. Denk aan gegevens zoals persoonsgegevens in IT-systemen, papieren documenten en de (digitale) communicatie met andere systemen of organisaties. Het ISO 27001 certificaat is onmisbaar om aan de AVG eisen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. We kijken continu naar hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. Hierbij identificeren we risico’s en kansen en richten we onze processen zo efficiënt mogelijk in, rekening houdend met relevante wet- en regelgeving.

REVIVA IS NEN-EN-ISO GECERTIFICEERD

Voor de gerealiseerde CO2 reductie zijn de Lean and Green award en de Lean and Green star aan Reviva toegekend. Alle Reviva leveringen worden vanzelfsprekend paperless uitgevoerd. Zo dragen wij bij aan een schone wereld.

KOM JE LANGS?

VRAGEN?

Mail info@reviva.nl

VRAGEN?

Vragen over je order? Mail mijnafspraak.reviva.nl.

WERKEN BIJ REVIVA

Heb jij lef, creativiteit en verantwoordelijkheid?

WERKEN BIJ REVIVA

Heb jij lef, creativiteit en verantwoordelijkheid?

Bekijk de vacatures

KOM JE LANGS?

VRAGEN OVER JE ORDER?

De klantenservice is bereikbaar op 073 – 303 0 082 (lokaal tarief), klantenservice@reviva.nl of via mijnafspraak.reviva.nl.

Maandag          09:00 – 22:00 uur
Dinsdag            09:00 – 22:00 uur
Woensdag        09:00 – 22:00 uur
Donderdag       09:00 – 22:00 uur
Vrijdag              09:00 – 22:00 uur

Zaterdag 09:00 – 20:00 uur
Zondag gesloten

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT