OVER ONS

OVER ONS

MISSIE EN VISIE

Reviva levert de beste klantervaring bij dienstverlening op afstand aan onze klanten in binnen- en buitenland. Wij maken klanttevredenheid met de meest recente technologie voor iedere klant die eindklanten direct de beste aankoopervaring wil bieden en een korte time-to-market eist. Wij zijn uniek in onze dienstverlening en transparant naar klanten en medewerkers. Reviva innoveert voortdurend in nieuwe oplossingen om voorop te blijven lopen in de markt. Met alle diensten samengebracht onder één dak kunnen wij met onze innovaties en als regisseur van de customer journey iedere dag de beste klanttevredenheid realiseren. Wij zorgen bij iedere klant voor de hoogste klanttevredenheid, hoogste conversie, kostenbeheersing en maximale fraude-en risicopreventie.

Reviva is de meest begeerlijke technologie partij in de wereld die in alle onderdelen van iedere denkbare customer journey verrassende producten en diensten levert die wereldwijd haar klanten tot de beste in zijn categorie maakt.

 

Pakket aan deur

WIJ ZIJN AVG PROOF

REVIVA IS NEN-EN-ISO GECERTIFICEERD

ISO-Magnus-9001-2008-27001-2013-300x126

U wilt de zekerheid dat er zorgvuldig met de gegevens van uw medewerkers wordt omgegaan. Reviva is sinds 2012 ISO 27001 gecertificeerd. Deze norm zorgt ervoor dat wij als organisatie voldoende organisatorische- en technische maatregelen nemen afgestemd op de risico’s binnen informatiebeveiliging. Denk aan gegevens zoals persoonsgegevens in IT-systemen, papieren documenten en de (digitale) communicatie met andere systemen of organisaties. Het ISO 27001 certificaat is onmisbaar om aan de AVG eisen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd. We kijken continu naar hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. Hierbij identificeren we risico’s en kansen en richten we onze processen zo efficiënt mogelijk in, rekening houdend met relevante wet- en regelgeving.

LEAN & GREEN

Voor de gerealiseerde CO2 reductie zijn de Lean and Green award en de Lean and Green star aan Reviva toegekend. Alle Reviva leveringen worden vanzelfsprekend paperless uitgevoerd. Zo dragen wij bij aan een schone wereld.

lean green

BUDDIES

Reviva steunt Buddies. Een organisatie die ondersteuning biedt voor mensen met een levensbedreigende ziekte waar geen kans op genezing meer mogelijk is. Voor meer informatie zie www.buddies.nu

shutterstock_1593912310-kleiner

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.