SOFTWARE ARCHITECT / SYSTEM DESIGNER

SOFTWARE ARCHITECT / SYSTEM DESIGNER

Help jij ons mee de klantreis te optimaliseren en klantverwachtingen te overtreffen? En wil jij werken in een professionele IT omgeving in een Logistieke dynamische omgeving? Bij Reviva zijn we per direct op zoek naar een Software Architect / System Designer.
Onze opdrachtgevers willen de beste klantervaring voor hun klanten! Centraal in onze dienstverlening staat de Last Mile. Reviva ondersteunt deze klantervaring met digitale oplossingen zoals Personalized Video, Automatische orderverwerkingsprocessen en haar Last Mile en doet dit voor grote opdrachtgevers zoals KPN.

Als Software Architect / System Designer ben jij verantwoordelijk voor de invulling van het opzetten en begeleiden van de volledige project life-cycle van een IT-project. Je overlegt met klanten en collega’s om modellen en ontwerpen voor software te ontwikkelen die realistisch, doeltreffend en schaalbaar zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van code reviews om de kwaliteit van de code te beoordelen en hierop bij te sturen. Je integreert unit tests en initieert test automatisering toepassingen waar mogelijk. Daarnaast signaleer je nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van softwareontwikkeling die relevant zijn voor de huidige en nieuw te ontwikkelen dienstverlenging. Tot slot coach je de individuele teamleden en ben je in staat de Product Owner te ondersteunen indien nodig. Zo help je de kwaliteit en business value te beoordelen van nieuwe features.

Je hebt bij voorkeur ervaring met transformaties van meer traditionele, on premise/Datacenter applicaties naar Cloud Native applicaties en weet wat er nodig is om maximaal gebruik te kunnen maken van de (schaal)voordelen die de Cloud biedt.

HOOFDTAKEN

Opstellen Designs en Specificaties voor developers, begeleiden, coachen en aansturen van developers in hun dagelijkse werkzaamheden

Schematisch Design, Relationele Data modeling

Uitvoeren van code reviews om kwaliteit en onderhoudbaarheid van software te garanderen

Uitvoeren en begeleiden van Unit tests, Systeem testen, Performance testen, Load tests en testautomatisering

JOUW SKILLS
 • Ervaring in software development teams.
 • Ervaring in het opzetten en begeleiden van Systems Development Life Cycle.
 • Ervaring met technieken als WWF/WCF is een absolute pre.
 • Ervaring met het bouwen van Cloud Native applicaties.
 • Het effectief debuggen van applicaties en services.
 • Ruime hands-on ervaring met Web- en Windows services, XML, SQL, .NET, CSS, UML-Enterprise Architect.
 • Ervaring met Agile programmeren.
 • Nederlands en Engels sprekend.
VOOR JOU!

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s een fijne professionele werkplek te bieden, we hebben voor jou:

 • Reviva is een groeiende organisatie waarbij medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en binnen het teamverband ook zelfredzaam zijn.
 • Een afdeling welke bestaat uit ongeveer 15 IT professionals. Nagenoeg alle software waarmee wordt gewerkt wordt in-house ontwikkeld hier in Waalwijk of in Manila, waar we ook collega’s hebben.
 • Een uitgebreide inwerkperiode. Je maakt uitgebreid kennis met iedereen en alle facetten van het bedrijf.
 • We streven naar maximale professionaliteit en hechten ook veel waarde aan een prettige werksfeer. We organiseren meerdere keren per jaar leuke informele feestjes. Ook dagelijks besteden we daar aandacht aan en hebben o.a. een game-corner ingericht met bijvoorbeeld een Xbox, PS4 Pro met racestoel, tafeltennistafel en dartbord.
 • We willen graag dat jij je talenten verder bij ons ontwikkelt, trainingen, cursussen en opleidingen worden ingezet op basis van jouw doelen/ambities.
 • We bieden je een uitstekend marktconform salaris. Vanzelfsprekend is er gezorgd voor een aantrekkelijke pensioenregeling, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en je hebt 24 vakantiedagen.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Neem contact op met onze HR-Adviseur Heleen van der Linden op 088 – 644 02 50, of mail naar hr@reviva.nl.

Alles duidelijk en MEGA enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.