(ERVAREN) SYSTEEM SPECIALIST / TEAMLEIDER IT OPERATIONS

(ERVAREN) SYSTEEM SPECIALIST / TEAMLEIDER IT OPERATIONS

Help jij ons mee de klantreis te optimaliseren en klantverwachtingen te overtreffen? En wil jij werken in een professionele IT omgeving in een Logistieke dynamische omgeving? Bij Reviva zijn we per direct op zoek naar een Systeem Specialist / Teamleider IT Operations met ambitie om door te groeien naar een teamleidersfunctie.

Als ervaren Systeem Specialist / Teamleider IT Operations kent een Microsoft omgeving geen geheimen meer voor jou of het nu om Office of Windows Server gaat. Je bent ervaren in een VMware omgeving en kent Azure op je duimpje. Door jouw ervaring weet je de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van systemen te borgen en kan je collega’s op inspirerende wijze coachen en ondersteunen bij dagdagelijkse systeem werkzaamheden. Als je nog geen ervaring hebt in het coachen van collega’s, dan helpen we je hier graag bij.

Je bent in staat zelfstandig een IT visie te formuleren die aansluit bij de doelstellingen van Reviva en die helpt het beheer van systemen te vereenvoudigen, verstoringen te voorkomen en kosten te minimaliseren, terwijl gelijktijdig functionaliteit behouden blijft. Door jouw ervaring met Azure Cloud architecturen draag jij jouw steentje bij in het transformeren van traditionele oplossingen naar Native Cloud oplossingen om het maximale voordeel uit de Cloud te halen.

Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyber Security en de GDPR/AVG regelgeving, waarmee je bijdraagt aan het continueren van onze ISO 27001 certificering.

Je bent het tweede aanspreekpunt als het gaat om Automatisering. Je bent continu bezig met het stellen van prioriteiten! Welk probleem heeft direct invloed op de operatie en de dienstverlening naar onze klanten? En wie kan een momentje wachten?

Samen met je collega’s ga je continu op zoek naar verbeterpunten voor jouw afdeling. Je doet onderzoek naar de nieuwste technieken en de mogelijkheden op hard- en software gebied en houdt je bezig met de uitvoering van de verbeterprocessen. Daarnaast bijt je je vast in eventuele storingen doe je een grondige RCA zodat maatregelen genomen kunnen worden die voorkomen dat deze storingen nogmaals optreden.

HOOFDTAKEN

 • Het ontwerpen en onderhouden van IT Infra en Systeem architectuur (in de Cloud)

 • Het ontwikkelen, testen en implementeren van een infrastructuurontwerp

 • Het borgen van vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van systemen en gegevens

 • Het rapporteren van voortgang en signaleren van bijzonderheden

 • Het beveiligen, beheren en installeren van hardware- en besturingssystemen

 • Het verzorgen van de dagelijkse back ups

 • Het uitvoeren van diverse supporttaken, intern en extern georiënteerd

 • HBO/WO werk-denk niveau richting IT.
 • Ervaring of ambitie om collega’s te coachen
 • Kennis van VMware MS Server omgevingen, Office365 en Azure
 • Ervaring met het oplossen van (systeemgerelateerde) storingen en ervaring met eindgebruikerondersteuning en servicedesk werkzaamheden
 • Je bent klantgericht, flexibel en vind het prettig om in een dynamische omgeving te werken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s een fijne professionele werkplek te bieden, we hebben voor jou:

 • Reviva is een groeiende organisatie waarbij medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en binnen het teamverband ook zelfredzaam zijn.
 • Een afdeling welke bestaat uit ongeveer 15 IT professionals. Nagenoeg alle software waarmee wordt gewerkt wordt in-house ontwikkeld hier in Den Bosch of in Manila, waar we ook collega’s hebben.
 • Een uitgebreide inwerkperiode. Je maakt uitgebreid kennis met iedereen en alle facetten van het bedrijf.
 • We streven naar maximale professionaliteit en hechten ook veel waarde aan een prettige werksfeer. We organiseren meerdere keren per jaar leuke informele feestjes. Ook dagelijks besteden we daar aandacht aan en hebben o.a. een game-corner ingericht met bijvoorbeeld een Xbox, PS4 Pro met racestoel, tafeltennistafel en dartbord.
 • We willen graag dat jij je talenten verder bij ons ontwikkelt, trainingen, cursussen en opleidingen worden ingezet op basis van jouw doelen/ambities.
 • We bieden je een uitstekend marktconform salaris. Vanzelfsprekend is er gezorgd voor een aantrekkelijke pensioenregeling, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en je hebt 24 vakantiedagen.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Neem contact op met onze HR-Adviseur Laura van Eijck (073 642 22 22) of mail naar hr@reviva.nl.

Alles duidelijk en MEGA enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

SOLLICITEER NU!

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT