Technisch Informatie Analist

Help jij ons mee de klantreis te optimaliseren en klantverwachtingen te overtreffen? En wil jij werken in een professionele IT omgeving in een Logistieke dynamische omgeving? Bij Reviva zijn we per direct op zoek naar een Technisch Informatie Analist.

Onze opdrachtgevers willen de beste klantervaring voor hun klanten! Centraal in onze dienstverlening staat de Last Mile. Reviva ondersteunt deze klantervaring met digitale oplossingen zoals Personalized Video, Automatische orderverwerkingsprocessen en haar Last Mile en doet dit voor grote opdrachtgevers.

Als Technisch Informatie Analist ga je om tafel met de klant of interne business stakeholders om samen de functionele requirements in kaart te brengen. Het gaat hierbij om een nieuw proces of aanpassingen/toevoegingen van de bestaande software. Jij bedenkt de technische oplossingen om de requirements te realiseren. Op gebied van de techniek werk je veel samen met onze Product Owner!

Veel voorkomende projecten zijn het implementeren van nieuwe klanten of het aanpassen van flows bij bestaande klanten. Jij kijkt welke flow(s) de order doorloopt, je bepaalt o.a. de sleutelmomenten en bepaalt wanneer er communicatie plaats moet vinden. Het resultaat: Uitgebreide stroomschema’s waarbij je rekening hebt gehouden met alle mogelijke scenario’s.

Je hebt een kritische houding en bent analytisch onderlegd, zodat je de juiste vragen weet te stellen. Ook dien jij als vraagbaak voor collega’s, zoals onze Klantmanager en Software Developers en Testers waarvan een aantal collega’s in Manila werkt. Je bent in staat om (pseudo)code te lezen, schrijven en analyseren en bijt je graag vast in complexe vraagstukken.

HOOFDTAKEN

Het analyseren van informatievraagstukken om te komen tot de beste oplossingen;

Schrijven van functionele en technische specificaties;

Definiëren van interfaces tussen in- en externe systemen (mapping);

Het begeleiden van klantvragen bij het opstellen van specificaties;

Het bewaken van kwaliteit en opleveringen door veelvuldig contact met de ontwikkelaars;

Ondersteunen van het testteam bij het toetsen van de opgeleverde functionaliteiten.

JOUW SKILLS
 • HBO/WO opleiding afgerond met een IT component
 • Ervaren in het schrijven van requirements, waardoor je kunt borgen dat de ontwikkelteams een betrouwbare impact kunnen afleveren en zo efficiënt mogelijk aan de slag kunnen.
 • Je hebt een technische achtergrond en daarmee basiskennis van ontwikkelmethodieken.
 • Je hebt al een paar jaar ervaring als Technisch Informatie Analist of Requirements Analist, of heb ambitie om dit te worden.
 • Je hebt gewerkt met methodieken als: Use Cases en User Stories.
 • Ervaring met sourcing projecten en het coördineren van ontwikkelwerkzaamheden op afstand vinden wij extra fijn!
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.
VOOR JOU!

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s een fijne professionele werkplek te bieden, we hebben voor jou:

 • Reviva is een groeiende organisatie waarbij medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en binnen het teamverband ook zelfredzaam zijn.
 • Een afdeling welke bestaat uit 9 IT professionals. Nagenoeg alle software waarmee wordt gewerkt wordt in-house ontwikkeld hier in Waalwijk, Manilla of in India waar we ook collega’s hebben.
 • Een uitgebreide inwerkperiode. Je maakt uitgebreid kennis met iedereen en alle facetten van het bedrijf.
 • We streven naar maximale professionaliteit en hechten ook veel waarde aan een prettige werksfeer.
 • We willen graag dat jij je talenten verder bij ons ontwikkelt, trainingen, cursussen en opleidingen worden ingezet op basis van jouw doelen/ambities.
 • We bieden je een uitstekend marktconform salaris. Vanzelfsprekend is er gezorgd voor een aantrekkelijke pensioenregeling, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en je hebt 24 vakantiedagen.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Neem contact op met onze HR-Manager Kirsten Galesloot op 088 – 202 33 44, of mail naar hr@reviva.nl.

Alles duidelijk en MEGA enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief contact zoeken met derden.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.