Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker

Ben jij klantvriendelijk, stressbestendig en ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin het helpen van klanten centraal staat? Lees dan snel verder en word onze nieuwe collega!

In deze veelzijdige functie ondersteun je de twee afdelingen binnen Reviva gericht op het helpen van klanten.

Klantenteam

Binnen het Klantenteam heb je te maken met verschillende orderstromen en werkwijzen. Je boekt orders in, checkt orders die niet vanzelf doorlopen in het systeem of vult klantgegevens aan. Ontbreken er klantgegevens? Dan bel of mail je de klant en vraag je de gegevens op, zodat de orders weer lopen. Komt het toestel niet meer op voorraad? Dan neem je contact op met de klant en mag je hem een andere aanbieding doen. Omdat jij zo enthousiast bent, weet je de klant te overtuigen. Yes, weer een blije klant!

Daarnaast ontvang je vragen vanuit de klantenservice van de provider. De klant heeft contact gehad met de klantenservice en zij willen graag weten wat de status van de order is. Jij zoekt uit waar de order zich in het proces bevindt. Soms is dit terug te vinden in het systeem en in andere gevallen neem je hiervoor contact op met collega’s van de planning.

Kom je een aantal keer dezelfde fout tegen of zie je een efficiëntere werkwijze? Het is jouw taak om dit te signaleren en te melden bij je leidinggevende. Vervolgens wordt er gezamenlijk naar een structurele oplossing en verbetering van het proces gezocht.

Callcenter

Binnen het Callcenter heb je veel direct klantcontact. Met het oog op de ultieme klanttevredenheid bel je de klanten om een afspraak te maken voor de levering van een mobiele telefoon (100-200x per dag). Daarnaast sta je klanten te woord die met jou contact opnemen om een afspraak te maken, een order te annuleren of wijzigen, informatie te vragen over de order of het product of om een klacht in te dienen (200-300x per dag). Je staat stevig in je schoenen en weet een gesprek met een ontevreden klant toch een positieve twist te geven. Elke klant en situatie is anders, maar jij bent in staat om jezelf hier continu op aan te passen met als ultieme doel: een tevreden klant!

Ook ben je dagelijks bezig met kwaliteitsonderzoeken, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Tot slot houd je onze Social Media bij en behandel je klachten.

WERKTIJDEN

Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die 30 tot 40 uur per week inzetbaar is. Je werkt maandag t/m vrijdag, waarbij de volgende diensten horen:

08.30 – 17.00 uur
08.00 – 16.30 uur

Daarnaast werk je incidenteel en overleg in de avonden en weekenden. Passen deze werktijden net niet helemaal bij je? Neem contact op en we kijken samen of we de 30 – 40 uur per week (harde vereiste) anders in kunnen delen.

 • HBO werk- en denkniveau (of MBO+ met enkele jaren werkervaring);
 • Aantoonbare ervaring met administratieve werkzaamheden (pre);
 • Je kan goed plannen, snel schakelen en bent stressbestendig;
 • Klantbeleving en tevreden klanten zijn voor jou super belangrijk;
 • Je bent communicatief erg sterk en kan een boodschap helder overbrengen;
 • Beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).
 • Een marktconform salaris;
 • 24 verlofdagen om vrij in te vullen (o.b.v. 40 uur);
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • Leer- en ontwikkelprogramma op basis van onze gezamenlijke doelen en ambities;
 • Last but not least! Bieden wij je een bruisende werkplek die is voorzien van alle gemakken! Een plek waar we hard werken en waar je je thuis gaat voelen. Durf jij de strijd aan te gaan tijdens een potje tafeltennis of racen in onze eigen Racesimulator? WE DARE YOU!

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Neem contact op met onze HR-Adviseur Laura van Eijck (073 642 22 22) of mail naar hr@reviva.nl.

Alles duidelijk en MEGA enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

SOLLICITEER NU!

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT