LOGISTIEK MEDEWERKER

LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij een echte aanpakker en vind jij het leuk om fysiek bezig te zijn? Wil je graag per direct beginnen en ben je fulltime beschikbaar? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega in het magazijn!
Als logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in ons magazijn. Je zorgt voor het klaarzetten van zendingen en signaleert onregelmatigheden. Je stapelt dozen en deksels van lege koelboxen op pallets en sealt ze. Ook verwijder je stickers van koelboxen, zodat de dozen weer gebruikt kunnen worden voor een volgende levering. Tot slot zorg je er samen met het team van logistiek medewerkers voor dat het magazijn er netjes uit ziet.

WAT GA JE DOEN ALS LOGISTIEK MEDEWERKER?

Je stapelt dozen en deksels van lege koelboxen op pallets en sealt ze

Je verwijdert stickers van koelboxen, zodat de dozen weer gebruikt kunnen worden voor een volgende zending

Je bent verantwoordelijk voor alle overige voorkomende werkzaamheden in ons magazijn, zoals een nette uitstraling van het magazijn

JOUW SKILLS
  • Je bent flexibel, sociaal en vindt het leuk om fysiek bezig te zijn;
  • Werken in de avonden en weekenden vind je geen probleem;
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
VOOR JOU!
  • Een professionele werkplek met een prettige, open werksfeer;
  • Ruimte voor verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid;
  • Reiskostenvergoeding bij minimaal 10 km woon-werkverkeer afstand tot max 20 km

WERKTIJDEN

In de functie Logistiek Medewerker werk je 4 tot 5 dagen (maandag t/m zondag) van 7 uur. Je werkt van 16.00 tot 23.30 en ontvangt een terugkerend rooster, zodat je altijd precies weet wat je werkdagen zijn. Werken in de weekenden is voor jou geen probleem.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Meer informatie of inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze collega’s van de planning of HR via 088 – 202 33 44, of HR@reviva.nl.

Ben jij enthousiast en wil jij per direct starten? Solliciteer dan door te klikken op onderstaande knop of stuur je CV en motivatie naar HR@reviva.nl.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

REVIVA

DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.