SYSTEEMBEHEERDER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Help jij ons mee de klantreis te optimaliseren en klantverwachtingen te overtreffen?

Als systeembeheerder binnen Reviva Groep heb je een ondersteunende rol naar zowel je externe klanten als interne klanten en weet je de juiste balans te vinden tussen de Techniek en Klantgerichtheid! Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om Automatisering. Je bent continu bezig met het stellen van prioriteiten! Welk probleem heeft direct invloed op de operatie en de dienstverlening naar onze klanten? En wie kan een momentje wachten? Je begeleidt je collega’s bij gebruikersvraagstukken en snapt hierbij heel goed dat niet iedereen zoveel weet van hardware en software als jijzelf.

Je bent leergierig en houdt van afwisseling! Onze (met name in-house ontwikkelde systemen) draaien in zowel onze VMware omgeving, die in onze 2 KPN Cyber Centers wordt gehost, als in Azure. Je weet alles van Microsoft producten, of het nu om Office of Windows Server gaat. Ook heb je affiniteit met elektrotechniek waarmee jij helpt onze zelfbouwoplossing voor leveringen aan de deur te onderhouden en uit te breiden.

Samen met je collega’s ga je continu op zoek naar verbeterpunten voor jouw afdeling. Je doet onderzoek naar de nieuwste technieken en de mogelijkheden op hard- en software gebied en houdt je bezig met de uitvoering van de verbeterprocessen.

OVER WAT WIJ JOU BIEDEN:

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s een fijne professionele werkplek te bieden. Een werkplek welke bestaat uit ongeveer 15 IT professionals. Bestaande uit Systeembeheer, DBA/Business Intelligence, Test, .Net Development en IT Support. Nagenoeg alle software waarmee wordt gewerkt wordt in-house ontwikkeld.

Tijdens jouw inwerkperiode maak je uitgebreid kennis met iedereen en alle facetten van het bedrijf. We streven naar maximale professionaliteit en hechten ook veel waarde aan een prettige werksfeer. We organiseren meerdere keren per jaar leuke informele feestjes. Ook dagelijks besteden we daar aandacht aan en hebben o.a. een game-corner ingericht met bijvoorbeeld een Xbox, twee PS4 Pro’s met F1 PlaySeats, Tafeltennistafel, Voetbaltafel en dartbord. We willen graag dat jij je talenten bij ons verder ontwikkelt en bieden je daarvoor allerlei mogelijkheden. Reviva Groep biedt je een uitstekend marktconform salaris. Vanzelfsprekend is er gezorgd voor een aantrekkelijke pensioenregeling, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en heb je 24 vakantiedagen. Reviva Groep is een groeiende organisatie waarbij medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en binnen het teamverband ook zelfredzaam zijn.

FUNCTIE-EISEN:

Als systeembeheerder beschik je over minimaal een MBO-4 diploma gericht op IT. Je hebt kennis van VMware, ervaring met het oplossen van (systeemgerelateerde) storingen en ervaring met eindgebruikerondersteuning en servicedesk werkzaamheden. Het is geen probleem als je deze ervaringen op hebt gedaan tijdens stage(s). Daarnaast heb je affiniteit met elektrotechniek. Tot slot ben je zeer klantgericht, flexibel, vindt je het prettig om in dynamische omgeving te werken, ben je een echte teamplayer en beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift. Een kleine assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

SOLLICITATIEPROCEDURE

 • 1. Solliciteer
  Leuk dat je solliciteert! Vul onderstaand sollicitatieformulier in.
 • 2. Contact
  HR neemt contact met je om een afspraak te maken.

 • 3. Sollicitatiegesprek
  Gesprekje om kennis met elkaar te maken.

 • 4. Systeembeheerder toets
  Je maakt een Systeembeheerder toets om je basis kennis te testen.

 • 5. Telefonisch contact
  De resultaten van de toets worden telefonisch met je besproken.

 • 6. Aanbod
  We doen een aanbod dat je niet kunt weigeren.

 • 7. Indienst
  Even alle administratie in orde maken en je kunt snel starten als nieuwe collega bij Reviva!

 • 8. Aan de slag
  Je bent nu helemaal klaar voor. Starten maar!

MEER WETEN?

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen Mark Vingerling via Mark.Vingerling @ reviva.nl of 0646167255. Mark is Manager Tech. App, Skype, mail of bel met Mark, dat vindt hij leuk én hij is ook nieuwsgierig naar jou! Ook mag je contact opnemen met Laura van Eijck (HR Adviseur) via hr @ reviva.nl of 073 – 642 22 22.

SOLLICITEER NU!

REVIVA
DE ULTIEME KLANTREISLEVERANCIER.

VERRAS JE KLANT